Ми бачимо вашу силу, а це робить нас сильнішими». Німецьке місто береться за відновлення двох шкіл Харкова

16.08.2023 18:02   -

Майже 30 років побратимських відносин, спільних проектів, і практично щоденна підтримка всі ці місяці повномасштабного вторгнення. Такою є дружба Харкова з Нюрнбергом.

Так починаючи з лютого минулого року з Нюрнберга до Харкова прибули гуманітарні вантажі з харчами, меддопомогою для міських лікарень. А щоб Харків зміг пережити важку зиму, до міста з Нюрнберга передали генератори. У найближчі ж тижні Харків отримає ще й громадський транспорт.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Під час відеоконференції мера Харкова з представниками Нюрнберга обговорили ряд подальших важливих проектів. Представники асоціації побратимства «Харків-Нюрнберг» беруть на себе зобов’язання провести реконструкцію двох шкіл Харкова.

ОЛЕКСАНДР ЛІССАК КООРДИНАТОР ПРОЕКТУ З РЕКОНСТРУКЦІЇ ШКІЛ ВІД АСОЦІАЦІЇ ПОБРАТИМСТВА «ХАРКІВ-НЮРНБЕРГ», ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ АСОЦІАЦІЇ
С помощью города и с помощью правильных советов мы нашли правильные компании, которые готовы взяться за работы в обоих школах. Я сегодня посетил эти школы и увидел, что, действительно, необходимо это делать как можно быстрее. И работы нужно закончить в ближайшее время. Это школа №5 и школа №173. Абсолютно разные работы в этих школах нужно производить, но я уверен, что в ближайшее несколько месяцев мы справимся с этой работой и она будет проведена и детки смогут пользоваться этими школами в безопасности. То есть для нас, как для ассоциации «Нюрнберг-Харьков» побратимных городов это очень важно. Что мы видим цель, и мы к ней идем вместе с вами. И готовы поддерживать вас в любом начинании. Мы не боимся абсолютно никаких проектов. Мы поддерживаем друг друга. Вы нуждаетесь в нашей поддержке, а мы нуждаемся в вашей поддержке, потому что мы видим вашу силу. И нас она делает тоже сильнее.

Зі свого боку міський голова вкотре подякував німецьким партнерам за постійне надійне плече і за те, що Нюрнберг поруч з Харковом з перших днів повномасштабного вторгнення.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Lуже дякую вам всім. Дякую шановний мер, шановний міністр, наша спільнота, громадська організація наша «Нюрнберг-Харків» і я дуже вдячен за підтримку. І хочу сказати, що ми відчуваємо вашу підтримку і це нас ще більш надихає на те, щоб боротися за демократію, демократичне суспільство у європейській спільноті і в усьому світі.

ОСТАННІ НОВИНИ