Минобразования запускает ресурс для обнародования ключевых изменений, внедренных из-за карантина

16.04.2020 12:19   -
Автор:
Про ключові зміни у сфері освіти впроваджені через карантин, тепер можна буде дізнатися на новоствореному міністерством освіти України інтернет ресурсі. Серед іншого, на ньому буде розміщено інформацію про дистанційне навчання, завершення навчального року в школах, ЗНО та вступну кампанію.
 
Любомира Мандзій тимчасово виконуюча обов'язки міністра освіти і науки України
 
З початку карантину МОН ухвалило багато управлінських рішень, щоб адаптувати освітні процеси до його умов. Відтепер з ключовою інформацією щодо основних змін можна ознайомитися на окремому ресурсі. А детально про ці зміни, як і раніше, можна дізнатись на сайті МОН.
 
Також створений ресурс матиме інформацію про зміни в роботі дитячих садків, шкіл, закладів ПТО, університетів та коледжів. У випадку змін режиму карантину або ухвал нових рішень у сфери освіти інформація на сайті оновлюватиметься.
 
міністерство освіти і науки України
 
Сайт також містить корисну інформацію для педагогів – щодо режиму роботи, зарплат, відпустки, атестації, заповнення класних журналів, інструментів для дистанційного навчання тощо. Крім цього, зібрано контакти установ і служб, які стануть у пригоді, якщо потрібно буде уточнити інформацію.