МИД посоветовал украинцам, отдыхающим в Таиланде, быть осторожнее

16.08.2016 16:46   -
Автор:

З сайту Міністерства іноземних справ

Громадянам України, які вже перебувають на території Таїланду або планують ближчим часом відвідати цю країну, МЗС рекомендує виявляти пильність, уникати місць масового скупчення людей, неухильно виконувати вказівки місцевих правоохоронних органів та слідкувати за місцевими новинами. У випадках надзвичайних ситуацій просимо негайно зв’язуватися з Посольством України в Королівстві Таїланд.

Про те, що Таіланд насьогодні – не кращий напрямок для відпочинку кажуть і в турагенствах. Притому, зазначають, справа не тільки в тому, що зараз в країні "не сезон".

Лідія Марченко менеджер туристичного агентства

Вы же понимаете, что сказать, что… В нынешней ситуации в мире гарантировать полную безопасность туриста где-либо крайне сложно. Единственный момент, единственная безопасная страна, я бы вынесла только Эмираты. Настолько за этим всем тщательно там следят и все проверяют, что, наверное, это – самая безопасная страна.

Напруженою, розповідають в туристичних агентствах, залишається і ситуація в Туреччині. Якщо у курортних містах більш-менш спокійно, то від поїздок у Стамбул фахівці радять утриматись.

Лідія Марченко менеджер туристичного агентства

Что касается политической ситуации в Турции, она не менялась. То есть, это ситуация, которая и была. Сказать. что завтра не повториться терракт в Стамбуле, который был до этого, опять-таки нельзя, это невозможно, и это будет неправильно это гарантировать и как-либо обещать.

Найбільш безпечними напрямками для відпочинку, як не дивно, залишаються курорти екзотичні – Малазія, Австралія, Зеландія. Втім, і ціни на такі путівки кусаються – їх вартість стартує від тисячі п'ятисот доларів за одну людину.