Мер Харкова привітав харків’янок зі святом весни (відео)

06.03.2023 20:45   -

Свято весни в Холодногірському районі. Всюди усмішки, квіти, повітряні кульки – сьогодні в цій залі вітають жінок! Милі, чарівні мешканки Харкова. На їхню долю цьогоріч випало багато випробувань.

Нарешті за рік війни представниці комунальних та соціальних служб, медики, освітяни отримали змогу відкласти нагальні справи та присвятити час собі – вбратися в святкові сукні, зробити зачіски, виключити телефони, і просто не згадувати, що йде війна. Жінки втомились від постійного страху, болю, хвилювань. Кожній хочеться весни, квітів, маленьких приємностей – всього того, що притаманне мирному життю.

ВАЛЕНТИНА ЗОЛОТЬКО МЕДСЕСТРА КНП ” МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА 24″
Не зважаючи на те, що в нас тяжкий час, хочеться свята. Ми , наприклад, з чоловіком нікуди не виїзджали, і завжди знала, що перемога буде за нами.

Жінки кажуть, дуже раді, відволіктись від сірої буденності і хоч на годину поринути в весняну святкову атмосферу.

ОЛЕНА СОБОЛЬ ДИРЕКТОР ХАРКІВСЬКОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ 108
Тому, що кожен на своєму фронті важливий, кожен робить свій внесок, тому саме ці заходи підбадьорюють, і ми розуміємо, мета в нас одна – перемога, йдемо як можемо, усі до перемоги.

Яскрава концертна програма з виступами харківських артистів, українські запальні пісні припали до душі тим, для кого і було влаштовано свято. Разом і підспівували, і підтанцьовували і засипали співаків оваціями.

ЛЮБОВ ІВАНОВА СЕСТРА-ГОСПОДАРКА КНП “МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА 24”
В это время такое сложное спасибо, что устроили нам действительно праздник, что мы почувствовали себя женщинами, большое спасибо вам.

Вітаючи жінок Холодногірського району зі святом весни, Ігор Терехов акцентував, що сьогоднішній захід, присвячений представницям прекрасної половині людства, проходить в важливий для всіх харків’ян день.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Рік тому наш Президент Володимир Зеленський присвоїв почесне звання місто -герой Харкову. Завдяки всім вам хочу сказати одне, ми вистояли, вистоїмо і дуже хочу, щоб наступне свято 8 березня ми відмічали у мирному, українському місті-герої Харкові.

За самовіддану працю задля наближення перемоги харків’янки різних професій отримали також почесні грамоти і подяки від харківського міського голови.

ОСТАННІ НОВИНИ