Масштабна пожежа у центрі Харкові: наслідки (відео)

01.09.2023 18:06   -

У Харкові локалізували масштабну пожежу. За даними рятувальників, 01 вересня об 11:22 надійшло повідомлення про пожежу. Вогонь поширився із літнього майданчика кафе, що знаходиться впритул до «Будинку архітекторів», що є однією із історичних споруд мегаполіса. Співробітники ДСНС одразу прибули на місце. Через те, що будівля із дерев’яними елементами, вогонь в лічені хвилини перекинувся на дах і горище.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На момент прибуття рятувальників майданчик кафе горів на площі 70 кв.м., а також горів дах і горищне перекриття будинку на площі 150 кв.м. В гасінні вогню приймало участь 9 пожежно-рятувальних підрозділів на автоцистернах та 3 пожежні автодрабини. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалось не допустити розповсюдження вогню на ще більшу площу і врятувати 500 кв.м. площі пам’ятки архітектури та містобудування місцевого значення.

Рятувальники повідомляють, що 12:30 бійці ДСНС взяли пожежу під контроль. На місці події працюють профільні служби. Причина виникнення загоряння з’ясовується. Про постраждалих не повідомлялося.

ОСТАННІ НОВИНИ