Харківські рятувальники отримали обладнання від благодійників та волонтерів

01.09.2023 17:34   -
Харківські рятувальники отримали обладнання від благодійників

Волонтери громадської організації «Київ Дефендерс» передали для Харківського гарнізону ДСНС велику партію необхідного обладнання. Про це повідомляє Інфосіті.

Сьогодні, 1 вересня, за сприяння німецького пожежника і волонтера Нільса Таля та керівника підрозділу фінансів, адміністрування, закупівель та логістики німецького агентства розвитку Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH Грішки Шмітца-Оля, волонтери громадської організації «Київ Дефендерс» передали для Харківського гарнізону ДСНС велику партію обладнання.

Рятувальники отримали бойовий одяг, пожежні каски, взуття, термокостюми, ремені безпеки, пожежні рукави, вогнегасники, зарядні пристрої, аптечки, пристрої для утворення та подачі піни, інше рятувальне обладнання.

Серед обладнання є і новінки. Зокрема, спеціальний пристрій, який використовують при гасінні пожеж у західних країнах. У ньому застосована технологія гасіння пожеж за допомогою 0,1 % розчину піноутворювача у воді.

Обладнання буде одразу передане до бойових підрозділів ДСНС та допоможе ефективно боротися з пожежами та іншими надзвичайними ситуаціями.

ОСТАННІ НОВИНИ