Маски для водителей и пассажиров. Что изменилось в работе общественного транспорта?

16.04.2020 13:18   -
Автор:
Проїзд в громадському транспорті без масок забороний. Але якщо в людини немає захисних засобів, то можна звернутися до водія. Адже місто забезпечило масками не лише працівників, а й пасажирів. 
 
Любов Труфанова водій тролейбусу 
 
Масками нас город обеспечил полностью, у нас появилась возможность даже обеспечить нуждающихся пассажиров, кто желает, мы предлагаем, берут люди, поэтому возможность у нас такая есть.
 
А ще водіям та кондукторам надають захисні рукавички та дезінфектори. І все це роблять для того, аби убезпечити людей, яким доводиться працювати під час пандемії. Так, водій, якщо в вагоні є кондуктор, керує транспортом у масці, двері до кабіни зачинені, аби той не контактувати з людьми. Контролер також використовує всі засоби індивідуального захисту, аби мінімізувати ризики захворювання. Самі ж люди також піклуються про власну безпеку. За словами водія, пасажири під час карантину активніше стали використовувати є-тікет.  
 
Любов Труфанова водій тролейбусу
 
Очень много е-тикетов, очень много. И стараются люди, действительно, не контактировать с кондуктором и между собой, деньги никто не передает или талоны.
 
А ще тролейбуси регулярно дезінфікують на кожній кінцевій зупінці. Але лише цим не обмежуються. Після завершення роботи, в тролейбусі проводять генеральне прибирання.  
 
Любов Труфанова водій тролейбусу
 
При заходе в депо вагоны обязательно дезинфицируются, подметаются, вымываются, все делается обязательно каждый день, проходит через мойку, все делается.
 
Так само дезінфікують і інший громадський транспорт, а ще й всі міські зупинки.