Лучший детский рисунок на тему экологии разместят на билбордах на въездах в Харьков

27.11.2017 14:32   -
Автор:
Ця екскурсія до музею імені Іллі Рєпіна" стала нагородою не тільки переможцям конкурсу, а всім учніям класів, де вони навчаються. От і Дар"я, каже у захваті, адже її перемога в конкурсі обернулася подарунком для всіх її однокласників. 
 
Дар'я Бровіна учениця 11 класу Харківського педагогічного ліцею №4
 
Я люблю дарить людям радость и понятное дело я была рада поехать куда-то, тем более ещё и в музей Репина и в галерею. Это просто шикарно. Здесь такие работы выставлены. Я в восторге. 
 
І цілком символічно що саме у стінАх музею відбулось нагородження переможців конкурсу "Бережіть ліс, шануйте Україну", що проходив у школах Київського району Харкова за ініціативи заступника голови облради Володимира Скоробагача, який впевнений, що до соціальних проблем суспільства дітей необхідно привчати зі шкільної лави. В результаті конкурс зібрав сотні робіт, в яких дітлахи висловили своє бачення проблем екології, а саме збереження і примноження лісів. 
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії "Відродження" в Харківській облраді 
 
Я хочу поблагодарить вас всех за участие, за то, что вы не равнодушны к экологии. Спасибо за то, что вы проявили свой талант, свое искусство. Все работы были интересными, но у нас появились три победителя. 
 
Володимир Скоробагач вручив переможцям подарунки і грамоти. А також головний приз – сертифікат на розміщення кращого малюнка на рекламних стендах.  
 
Володимир Скоробагач заступник голови Харківської обласної ради, керівник фракції партії "Відродження" в Харківській облраді 
 
Рисунок, который занял первое место в виде билборда с подписью автора будет размещён на въездах и выездах из Харькова. И я думаю, что увидеть своё творчество на огромном рекламном баннере, это для детей почётно и интересно. В дальнейшем мы будем проводить такие конкурсы, но будем делать их более масштабными. 
 
І долучитися до мистецтва школярі мали змогу одразу. Адже в музеї для них провели ще й майстер-класс із розпису сувенірів.  
 
Ольга Поманицька завідувач відділу "Художньо-меморіального музею ім.І.Ю.Рєпіна"
 
Кто хочет под нашу музейную коллекцию Гжель, она у нас представлена, кто захочет этим же кобальтом в синих тонах может нарисовать голландскую сувенирную игрушку, кто хочет турецкую, потому что кобальт разрисовывали в разных регионах. Это уже на выбор художника будет. 
 
Тож і дітлахи, і самі організатори конкурсу спробували себе у ролі художника по кераміці. Пензликами і спеціальними фарбами всі розмальовували дзвіночки. 
 
Марія Білопольська учениця 10 класу Харківського педагогічного ліцею №4
 
Здорово, потому что, во-первых, я люблю рисовать, поэтому такая возможность порисовать тем более на глине – это весьма интересный шанс.
 
У дітлахів навіть виникла ідея по приїзду у своєму навчальному закладі організувати виставку цих робіт, створених своїми руками.