Лучшие школьники Киевского района получили сертификаты стипендиатов городского головы

26.01.2015 17:26   -
Автор:

Любов до науки зі шкільної лави не залишається без визнання і заохочення. Як приклад – цього навчального року майже сорок учнів шкіл лише Київського району отримали сертифікати на стипендію міського голови та міськради. Серед них – двоє учнів школи номер тридцять шість. Вони стали стипендіатами завдяки досягенням в області хімічних досліджень.

Олексій Жилавський учень харківської ЗОШ № 36

Хочу отметить, что наша команда в этом году заняла первое место на Всеукраинском турнире юных химиков в Днепропетровске. Я был участником-капитаном команды и жюри этого конкурса отметило очень высокую подготовку как всех наших членов, так и меня.

Еміль Мамедов учень харківської ЗОШ № 36

Я также проявляю больше себя в области химии. Я стараюсь… ну, также я участвую в других олимпиадах: по физике, по английскому языку. Активно принимаю участие в других мероприятиях, в турнирах и занимаю призовые места.

Крім юних вчених, отримали заохочення у вигляді стипендії міського голови і ті, хто відзначилися талантом у творчості.

Іван Пархоменко учень харківської спеціалізованої школи № 62

Мой талант заключается в вокальном исполнении песен, в большинстве своем, на украинском языке. Я с самого детства занимаюсь вокалом, примерно с 5 лет. До сих пор продолжаю.

Змалечку займається улюбленою справою, авіамоделюванням, ще один стипендіат Артур Моісіяді. Секрет успіху, говорить, в наполегливості.

Артур Моісіяді учень станції юних техників № 2

Чтобы научиться, там, хорошо, ну и побеждать в соревнованиях, и хорошо учиться летать, надо разбить еще не один десяток самолетов. Вот это то ощущение, когда летаешь, оно просто непередаваемо.

В управлінні освіти Київського району впевнені, нагороди є вагомою мотивацією для дітей. Підтримка і увага міського голови Геннадія Кернеса та всього депутатського корпусу, говорять фахівці, сприяє розвитку талантів харківської молоді.