Квіткова краса. Харків продовжує наповнюватися всіма барвами літа (відео)

05.06.2023 18:43   -

Харків продовжує все більше отримувати яскраві кольори літа. У кожному районі міста видно роботу озеленювачів. Несхожі одна на одну клумби майорять та не дають змогу містянам аби просто пройти повз та не роздивитися детально всю цю красу. Чого тільки вартий сад Шевченка, тут квіткові розписи скрізь.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
На сьогоднішній день у саду Шевченка знаходиться 11 клумб, це можна назвати візитні картки нашого саду, де висаджують великі квіткові панно і на сьогоднішній день ми висаджуємо передостанню клумбу. У нас залишилось три клумби, це одна з них. Більше 300 квадратних метрів ця клумба. І ми використовуємо такі квіти як бегонія біла та червона, пеларгонія рожева та різнобарвна петунія. Також ми використовуємо каміння для задання фону цій клумбі. Після того, як всі клумби будуть висаджені ми протягом всього літа, всього теплого сезону будемо за ними доглядати – обов’язково поливати та проривати від сорняку. Якщо буде потреба ми будемо ці квіти підкормлювати або замінювати на більш квітучу квітку, якщо це буде потрібно.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСІЙ КОМЯКОВ РЕЧНИК СКП «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД»
Після того, як на Меморіалі Слави стало більш безпечно співробітники підприємства почали проводити роботи з благоустрою цього місця. На сьогоднішній день вони вже висадили квіти біля стел та на вході на Меморіал Слави. Дбають про газони, а також про пішоході зони, щоб було чисто, охайно. Ми знаємо, що на вихідні тут багато людей знаходиться, які катаються на велосипедах та заїжджають трішки перепочити, тому ми повинні дбати про це місце, щоб воно було прибране, охайне та тут також було безпечно та безперешкодно пересуватись.

ОСТАННІ НОВИНИ