Купаться можно почти на всех городских пляжах

21.07.2016 13:23   -
Автор:
Цього літа тисячі городян відпочивають біля міських річок та водойм. Засмагають і в стихійних місцях, і на спеціально облаштованих пляжах. Загалом для городян на території міста працює кілька великих рекреаційних зон. І вода в них майже скрізь відповідає всім санітарним нормам.
 
Олексій Богач директор Департаменту комунального господарства
 
Алексеевский, Журавлевский и Октябрьский гидропарки. Основянский, Безлюдовский и Петринковский водоемы. По информации субъектов мониторинга наблюдения за качеством воды на сегодняшний день кроме Алексеевского лугопарка везде вода соответствует нормам. Только на Алексеевском лугопарке купание запрещено.
 
Задля безпечного відпочинку городян на облаштованих пляжах встановлюють рятувальні пости. Однак через те, що останнім часом харків"яни все активніше йдуть відпочивати на міські водойми, у мерії вирішили: кількість рятувальників необхідно збільшити. А співробітників пляжів – оснастити додатковим устаткуванням. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Всех арендаторов, которые сегодня предоставляют услуги по цивилизованному обустроенному сервису на пляжах, чтобы у них обязательно была громкоговорящая связь, по которой бы они объявляли и предупреждали людей о том, что очень опасно заходить в воду в нетрезвом виде.
 
Нові співробітники рятувальної служби повинні приступити до роботи найближчим часом.