Харків та область 10 квітня. Обстріли, пожежі, жертви та бої

10.04.2023 11:54   -

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області. За даними оперативного командування “Схід”, цієї ночі в області силами ППО знищено два ворожі безпілотники.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
У с. Курилівка Куп’янського району обстрілами пошкоджено щонайменше 15 приватних будинків. Також є руйнування житлового будинку в с. Петропавлівка.
Внаслідок мінометного обстрілу с. Караїчне Вовчанської громади Чугуївського району поранення зазнав 36-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у важкому стані.
У районі с. Подоли Куп’янського району через влучання з РСЗВ “Град” по території лісу сталася лісова пожежа.
В області залишається високою мінна небезпека. У с. Сніжківка Ізюмського району 38-річний цивільний чоловік на власному городі наступив на протипіхотну міну “Пелюстка”. Госпіталізований з осколковими пораненнями.

За добу рятувальники області здійснили 34 оперативні виїзди.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
О 23:49 до рятувальників надійшов виклик про пожежу, яка сталася через дією джерела запалювання вогневого впливу. Подія трапилась в Чугуївському районі, м. Вовчанськ, вул. Бекетова, 10. Там горіла господарча споруда на площі 50 кв.м. До місця виклику було направлено 2 оперативні пожежно-рятувальні підрозділи, силами яких вже о 00:25 вогонь був локалізований. Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 02:50. Під час гасіння пожежі постраждав власник будинку, чоловік 1952 року народження. Він отримав опіки 1-2 ступенів тіла та був госпіталізований до опікового відділення 4-ї обласної лікарні.
Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 99 одиниць вибухонебезпечних предметів. )

За даними Генштабу ЗСУ, оперативна обстановка залишається без змін. Наступальних угрупувань ворога не виявлено. Наші бійці продовжуть тримати оборону.

ОСТАННІ НОВИНИ