Харків під обстрілом. Росіяни нанесли ракетний удар по цивільному підприємству міста (відео)

20.03.2024 18:03   -

По Харкову ворог наніс ракетний удар. На цих кадрах перші хвилини після обстрілу Холодногірського району. Будівля у вогні. Загиблі і поранені співробітники цивільного промислового підприємства міста Харкова.

Обширна пожежа, що охопила щонайменше тисячу квадратних метрів 8-ми поверхової будівлі, уповільнює рятувальну операцію. Під завалами можуть перебувати щонайменше 10 осіб.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
На жаль, є загиблі. Поки що ДСНС каже, що 3 загиблих, але ми маємо інформацію, що під завалами поки йде пожежа не можливо туди дійти є ще люди,- знаходяться. 5 людей отримали поранення. Зараз вони перебувають у нашій міській лікарні. Тому працюють працівники ДСНС. На жаль, дуже серйозні руйнації будівлі. на жаль, ми не можемо сказати, яка кількість людей перебуває там, бо головний інженер, який очолював ці роботи, теж перебуває, на жаль, там.

Обстріл по Харкову, за попередньою версією, був здійснений ракетою типу «Іскандер». Але остаточну інформацію оприлюднять слідчі. Рятувальна операція співробітників підприємства триває. На місці працюють всі критичні служби.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Це промислова будівля. Вона завжди була. Тут жодного військового об’єкту немає. Жодного виробництва військового тут теж немає – це цивільний об’єкт енергетичної галузі.

ОСТАННІ НОВИНИ