Харків і область 11 листопада. Обстріли, пожежі, жертви, бої

11.11.2022 13:15   -

У Харкові тихо. Та протягом минулої доби російські окупанти продовжили обстріли населених пунктів Харківщини, розташованих вздовж державного кордону з рф та лінією зіткнення.

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Зокрема, з мінометів, реактивної та ствольної артилерії ворог обстрілював міста і села Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів.

Є цієї доби поранені через обстріли, інформують медики.

ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ
За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі з пораненням госпіталізований 42-річний чоловік. Крім того, чоловік 76 років звернувся до медиків з пораненням отриманим напередодні.

Як звітують рятувальники, пожеж, спричинених ворожими обстрілами, не зафіксовано. Але є, нажаль, пожежа через спрацювання ворожої міни.

ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
На міну в полі наїхав трактор. В результаті вибуху постраждав механік, а сам трактор загорівся. На момент прибуття рятувальників площа горіння склала 25 кв.м. Подія трапилась біля села Погонівка. О 07:15 вогнеборці ліквідували пожежу.

Розмінування на Харківщині триває. За добу знешкоджено 412 вибухонебезпечних предметів. Але мінна небезпека все ще висока, застерігають у штабі оборони та закликають бути обачними.