Юным талантам области вручили стипендию “Надежда Слобожанщины”

22.06.2017 14:21   -
Автор:
Юні, але вже такі талановиті. Вони вже досягли великих результатів. Стали переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів, фестивалів, виставок та оглядів. 
 
Софія Захарова учениця ичної школи №6 ім.Лисенка
 
Я принимала участие почти во всех харьковских конкурсах и международных, и областных. Ещё я принимала участие вот недавно 21 мая во Львове в конкурсе, заняла там дипломанта и даже выдали денежную премию.
 
Сьогодні Софія степендіатка обласної премії "Надія Слобожанщини". Голова облдержадміністрації Юлія Світлична вручила цьогоріч такі степендії 30-ти найкращим музикантам, музичним колективам та художникам, здобутками яких пишається вся Харківщина.  
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Я дуже рада, що кожний з вас має можливість займатися своєю улюбленою працею. Це дуже важливо, коли ви маєте змогу кожного дня дарувати радість своїм батькам  і всім, кому ви даруєте свій голос, своє мистецтво, якому присвячуєте свій час і можливо життя у подальшому. Я дякую вам за ту роботу, за ті старання, та ті намагання, за той результат. 
 
Юлія Світлична побажала досягти юним талантам найвищих мистецьких вершин і з гордістю представляти Харківщину на найкращих сценах світу.  
 
Наталя Євдокимова викладач Первомайської дитячої школи мистецтв 
 
Это очень важно, что уделяется этому внимание и на областном, и на местном уровне таких детей отмечают. Дети чувствуют, что они необходимы и их творчество востребовано и они стремятся к дальнейшему росту и самосовершенствованию. 
 
"Стипендія "Надія Слобожанщини" це унікальна можливість підтримати обдарованих дітей, зазначила в свою чергу керівник області Юлія Світлична. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Приділяємо велику увагу сфері освіти та науки і не зупиняємось тільки на придбанні нового обладнання для шкіл і створенні опорних шкіл, розвиваємо і мистецьку складову Харківської області. Запроваджуємо конкурси творчі, колективи можуть брати участь, показувати свої здобутки, а також робимо все, щоб стимулювати ці колективи і надавати їм впевненості та натхнення в подальшій роботі.