"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Ймовірний наступ рф із трьох напрямків. Чи вистачить Україні зброї, аби стримати агресора

YouTube video player

Україна готується до наступу рф із трьох напрямків одночасно. Як розповів учасник групи з переговорів із рф Рустем Умеров, агресор може спробувати атакувати Україну вже у лютому. «Російські війська оточать нас на 240 градусів, атакують з боку Чорного моря, з боку Білорусії, Луганської та Донецької областей», – зазначив Умеров в інтерв‘ю виданню The Daily Beast.

Міністр оборони США Ллойд Остін повідомив про посилення військової допомоги для України – на тлі настання вирішального моменту у війні. «Я пишаюсь, що США збільшили військову допомогу Україні. Зокрема, батареєю Patriot, Bradley. Сьогодні я радий повідомити про ще один пакет допомоги», – цитує ТСН. Остін також вважає, що Україна отримає достатньо зброї, аби отримати перевагу на фронті та незабаром перейти у наступ.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У війні проти України втрати рф в живій силі вже значно перевищили 100 тисяч військових. Про це розповів глава Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі. «Ви бачили, що росіяни оголосили мобілізацію 300 тис. осіб. Я думаю, що вони змогли набрати, можливо, 200, 250 тис., щось у цьому діапазоні. Тож вони поповнюють свої втрати з погляду живої сили, але вони зазнали величезних втрат», – зазначив він, повідомили на сайті «Пентагону».

ОСТАННІ НОВИНИ