"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Ігор Терехов завітав на відкриття комунікаційного форуму «TOLOKA TALKS” (відео)

YouTube video player

Цьогоріч “TOLOKA TALKS” відбулася вперше після двох років вимушеної паузи. На зустріч завітали міський голова Харкова Ігор Терехов, Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, Почесний консул Франції у Харкові Сергій Політучий, бізнесмени та громадські діячі.

СЕРГІЙ ПОЛІТУЧИЙ ПОЧЕСНИЙ КОНСУЛ ФРАНЦІЇ У ХАРКОВІ
Сегодня как никогда нужно осознать, что только объединив наши усилия в размышлениях о судьбах города, мы сможем ответить на вызовы, которые предстоят сегодня перед городом, мы можем изменить лицо, мы сможем понять, какие изменения в налогообложении, поскольку сегодня главной задачей возвращение людей является. Создания для бизнеса таких условий, чтобы был привлекательный для харьковчан, покинувших город, так и для жителей других регионов, которым показалось жить здесь интересно.

Надзвичайний та Повноважний Посол Франції в Україні нагородив орденом «За заслуги» Сергія Політучого.

ЕТЬЄН ДЕ ПОНСЕН НАДЗВИЧАЙНИЙ ТА ПОВНОВАЖНИЙ ПОСОЛ ФРАНЦІЇ В УКРАЇНІ
Ви насправді є взірцевим Почесним консулом, ви завжди відкриті, ви завжди готові прийти на допомогу, на допомогу посольству, на допомогу французьким громадянам, які потрапляють іноді в скрутне становище тут. Від імені президента Республіки і в силу наданих мені повноважень я нагороджую Вас сьогодні національним орденом «За заслуги».

Ігор Терехов висловив вдячність за підтримку Франції України та привітав Сергія Політучого з нагородою.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Дуже приємно сьогодні бути тут, з вами. І святкувати таку значну подію, бо це насправді показує, демонструє відношення Франції перш за все до міста Харкова. І до діяльності вашої роботи Почесного консула Франції у Харкові.
Хочу перш за все подякувати, шановний пан Посол за підтримку Франції України, підтримку міста Харкова. Дуже важливо, бо це допомога і нашим військовим, і нашим містянам, які цього потребують. насправді ще раз хочу усіх привітати з нагородою, яку отримав наш Почесний консул. Це як він сказав, заслуга усіх, тому усіх вітаю і хочу ще раз подякувати усім, бо кожний з присутніх тут вкладає все для майбутньої нашої перемоги.Слава Україні. Героям Слава!

Першу “TOLOKA TALKS” провели у грудні 2016 року, і відтоді цей захід став місцем, де народжуються нові соціальні та ділові зв’язки, обговорюються ідеї, відбувається обмін досвідом. Також цей захід служить розвитку меценатства та благодійності.

ОСТАННІ НОВИНИ