Игорь Райнин остается главой территориальной организации БПП

07.11.2016 13:40   -
Автор:
Саме тоді його призначили головою Харківської обласної державної адміністрації. У серпні ж поточного року Ігор Райнін став керувати Адміністрацією Президента України. Заступником голови територіальної організації блоку Петра Порошенка обрано Віктора Коваленка.
 
Ігор Райнін голова територіальної організації партії "Солідарність" – Блок Петра Порошенка"
 
Мое решение полностью поддержал Президент Украины и я планирую на ближайшие 2 года остаться руководителем харьковской областной партийной организации "Солидарность". Я имею на это право, поскольку должность Главы Администрации Президента не запрещает заниматься политической деятельностью, поэтому в субботу, как сегодня, в воскресенье после 18.00, согласно КЗОТа, я имею полное право заниматься политической  деятельностью. Однако, моя политдеятельность в основном будет направлена на территории Харьковской области, Харьковской областной партийной организации.
 
Віктор Коваленко заступник голови територіальної організації партії "Солідарність" – Блок Петра Порошенка"
 
Працюючи разом з нашими сільхозвиробниками, курівниками підприємств, бізнесменами, волонтерами, громадськими діячами ми зробимо потужну команду БПП, кращу в Україні! І ми обіцяємо Ігорю Львовичу, що ми в цьому напрямку будемо працювати.