Харьковский ветеран празднует 105-й день рождения

26.02.2019 14:55   -
Автор:
Він народився у Білорусі та пережив дві світових війни. Половину життя провів у військових округах та дослужився до звання полковника. Харків'янин Анисим Куничкин святкує сто п'ятий день народження.
 
Анисим Куничкин довгожитель
 
А секрета никакого нет. Надо не лежать, а трудиться. Ходить, работать, думать. 
 
Донька Анисима Куничкина Неля Грабар розповідає: у дитинстві рідко бачилася з батьком, бо він постійно був у роз'їздах. За її словами, Анисим Васильович не виходить на вулицю вже протягом двох років, погано чує, та майже нічого не бічить. Втім, родина піклується про нього та забезпечує йому здорове харчування та вітаміни.
 
Неля Грабар донька Анисима Куничкина
 
Стараюсь держаться, только потому, что знаю, что у меня еще есть близкие и родные. Отец. Возраст у меня тоже приличный,но, тем не менее, я знаю, что у меня еще есть родитель один. Он, конечно, очень слабенький. Это на весь район, а то и на весь Харьков единственный случай. Чувствует он себя по-разному, но мы стараемся его поддерживать.
 
На честь ювілею Анисим Куничкин отримав подяку від Харківського міського голови за сумлінну працю та активну житєєву позицію.
 
Володимир Івлєв заступник голови Київського району з соціальних та гуманітарних питань
 
Анисим Васильевич является не только долгожителем, он имеет еще 4 боевых ордена, 10 медалей за тот путь, который он прошел от территории Советского Союза и закончив на территории Германии.
 
Анисим Васильович також отримав подарунки від Благодійного фонду Олександр Грановського в межах соціальної програми "Від усієї душі".