“Харьковские тепловые сети” установили почти 700 приборов учета и регулирования на жилые многоквартирные дома

28.03.2016 16:17   -
Автор:
Фахівці КП "Харківські теплові мережі" розповіли про нові технічні рішення підприємства. Цьогоріч, – говорить гендиректор КП, "ХТС" вдалося модернізувати систему оборотного охолодження, придбати необхідні регулятори задля економії електроенергії та оснастити майже сімсот багатоквартирних будинків приладами обліку тепла. Все це за рахунок коштів Світового банку розвитку, бюджету Харкова і власних грошей підприємства. 
 
Сергій Андрєєв генеральний директор КП "Харківські теплові мережі"
 
Установлено 333 узла учета с авторегулированием. На сумму: 6,34 миллионов гривен. За счет инвестиционной составляющей, которая у нас в тарифе, – 225 штук приборов. За счет предоставления депутатами городского совета льготы по налогу на землю, установлено 108 приборов учета. На сумму: 1 миллион 310 тысяч гривен.
 
Нині лишається менше місяця, як "Харківські теплові мережі" сповістять кожного зі споживачів про суму оплат за теплопостачання. 
 
Сергій Андрєєв генеральний директор КП "Харківські теплові мережі"
 
Заканчивается март, в апреле месяце мы должны делать расчет по марту. Еще немножко будем работать, дней 7-10, в апреле. И думаю, что окончательный расчет и перерасчет будет сделан по апрелю. 
 
Перераховуватимуть суми платежів, – говорять фахівці, згідно встановлених тарифів у грудні минулого року.