Харьковские спортсмены завоевали 12 медалей на Паралимпийских играх

21.03.2018 13:02   -
Автор:
Сьогодні вночі губернатор Юлія Світлична зустрілась з чемпіонами Паралімпійських ігор, які прибули на Слобожанщину з Південної Кореї.  
 
Володарка шістьох медалей Оксана Шишкова подякувала харків'янам, які опівночі зібрались на площі Конституції, аби зустріти спортсменів.
 
Оксана Шишкова переможець "білих" ігор-2018 в Пхьончхані
 
Ваша поддержка и ваше внимание, для нас это очень важно. Спасибо вам большое! Мы Харьковчане наибольшее количество медалей привезли в Харьков! Светличная: Из 22 -12 это Харьковчане завоевали, мы вами действительно очень гордимся! 
 
Керівник області озвучила рішення щодо представлення звання почесного громадянина Харківської області Оксані Шишковій, яка завоювала шість медалей, дві з яких золоті та Віталія Лук’яненка, який є шестиразовим чемпіоном паралімпійських ігор. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Дякую вам за ваші здобутки. Ми впевнені, що попереду у вас ще велика кількість перемог, але ці перемоги, ваші, ваших тренерів, вашої команди, ваших сімей, всієї Харківщини. Ми за вас вболівали. Ми вами пишаємося, ще не один раз зустрінемося. Вся Харкіщина сьогодні із вами. Будемо підтримувати спорт. Будемо сподіватися на ваші подальші події. І всі разом вітаємо!! 
 
Усі харківські спортсмени, які здобули медалі паралімпіади отримають грошові нагороди з обласного бюджету та відзнаки від держави.