Харьковские госиполнители побывали в рейде. Искали злостных неплательщиков алиментов

16.03.2018 16:31   -
Автор:
Проспект Любові Малої, 24. У цьому будинку трьохкімнатну квартиру має один із боржників аліментів. Він не платив своїй же дитині, починаючи з 2010 року і заборгував понад 80 тисяч гривень. До нього виконавці навідуються вже вдруге. Вперше господар був вдома, проте описати майно не дозволив. Цього разу двері взагалі не відкрив.
 
Павло Ізотов старший державний виконавець міжрайонного віддіду 
 
Поэтому мы составляем второй акт государственного исполнителя о том, что доступ нам в квартиру никто не предоставил. В последствии на основании этих двух актов мы будем иметь право обратиться в суд с тем, чтобы получить разрешение на доступ, на принудительное проникновение 
 
Під актом підписи ставлять сусіди. Наступного разу вже із рішенням суду двері можуть просто взламати, кватиру описати та виставити на аукціон, якщо горе-батько все ж не стане на шлях істини. Наступна адреса, де теж проживає боржник з аліментів, вулиця Болгарська, п'ятдесят два. Цей батько заборгував більше 10 тисяч гривень. 
 
Володимир Ступін головний державний виконавець міжрайонного відділу 
 
Ему в надлежащем порядке отправляли постановление об открытии, другие документы. Поэтому согласно закона должник уведомлен о том, что открыто исполнительное производство. Должник же знает, что у него есть ребенок, поэтому в любом случае он знает про свой отцовский долг.
 
Побачити господаря не вдалось, йому залишили повідомлення та запросили до виконавчої служби. Взагалі, кажуть держвиконавці, тільки по Холодногірському та Новобаварському районах наразі відкрито більше двох тисяч виконачих проваджень.
 
Анатолій Величко головний державний виконавець міжрайонного відділу 
 
На даний час 826 проваджень перебувають в бухгалтерії на підприємствах, відповідно стягуються кошти та виплачуються стягувачам заборгованості, яка існує. Також 250 проваджень, які перебувають, боржники систематично самі здійснюють оплату.
 
З моменту дії нового закону про посилення відповідальності боржників з аліментів, говорять виконавці, стало працювати простіше. З початку року вдалось стягнути більше мільйона гривень. Також наразі вже винесли майже триста постанов про заборону виїзду за кордон та права керувати авто. Нові норми поширюється на тих, хто не сплачує аліменти більше, ніж півроку. Всім їм, переконують держвиконавці, все одно рано чи пізно доведеться відповідати. І в першу чергу перед своїми дітьми. 
 
Анатолій Величко головний державний виконавець міжрайонного відділу 
 
Рішення суду є обов'язковим до виконання згідно з Конституцією України і потрібно піклуватися про своїх дітей, це обов'язково, що повинні робити батьки.