Харьковчанину, Герою Советского Союза Михаилу Карпееву – 97!

21.11.2019 15:13   -
Автор:
Почесний громадянин міста Харкова Михайло Карпєєв – по-справжньому легандарна особистість і легенда авіації. Адже він, був льотчиком-винищувачем у роки Другої світової, за 310 бойових вильотів і проявлені при цьому мужність, героїзм і відвагу Михайло Карпєєв був удостоєний високого звання Героя Радянського Союзу. А ще він визволитель Харкова від нациських загарбників і наразі для всіх харків"ян є істинним героем  І от сьогодні генерал-майору авіації Михайлу Карпєєву – 97. Привітав із днем народження іменника Харківський міський голова Геннадій Кернес, дякуючи за його славетний подвиг. 
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова 
 
От всего сердца поздравляю Вас с днем рождения! Ваша жизнь – яркий пример честной работы на благо нашей страны. Вы всегда оставались верным присяге и офицерскому долгу. Ваши смелость и отвага вошли в историю и отмечены высокими государственными наградами.
 
От всего сердца желаю Вам крепкого здоровья, бодрости духа, благополучия и всего наилучшего! 
 
Безумовно роки беруть своє і 97 років – це надповажний вік, але Михайло Карпєєв оптиміст і досі залишається молодим в душі. Мріє, щоби пожити довше. Мріє про благополуччя своє великої родини, яка завжди з ним поруч. І мріє про мир, про відродження і добробут країни заради якої був готовий віддати найцінніше – життя.