Харківські шляховики відновлюють покриття по вулиці Чугуївській

07.05.2020 12:41   -
Автор:
Харківські шляховики продовжують свої роботи з оновлення дорожніх магістралей міста. У четвер один з об'єктів де працювали – вулиця Чугуївська, що у Основ'янскому районі. Покриття цієї дороги з часом почало руйнуватися, і як результат утворилися чисельні ями, які не вдавалося спокійно проїхати аби не потрапити в них навіть досвідченим водіям. Тож і було прийнято рішення про оновлення цієї вулиці. 
 
Олександр Свічкар інженер КП "Шляхрембуд"
 
Данная улица, улица Чугуевская не ремонтировалась более 20 лет. Она получается как объездная и не создавая пробок можно объехать проспект Гагарина. Дорога была практически непроездная, поэтому было принято решение о восстановлении асфальтобетонного покрытия протяжённостью около километра и будет уложено более 700 тонн асфальтобетона планируем уложить. 
 
Ремонт дороги, додає Олександр Свічкар, планують завершити в найкоротший термін, аби не доставляти незручності водіям. Через відновлення довелося повністю перекрити вулицю від провулка Роз'їзного до вулиці Сидоренківської. Перед тим як укладати новий асфальтобетон шляховики вирівняли покриття знявши залишки старого. Того вимагає технологія, пояснюють комунальники.
 
Олександр Свічкар інженер КП "Шляхрембуд"
 
В ближайших планах у нас восстановление покрытия по улице Сидора Ковпака, Синельникова, Лосевская, Лесопарковая. Около 50 000 квадратных метров восстановления асфальтобетонного покрытия. Когда будут производится ремонтные работы по данным адресам будем заранее предупреждать и водителей и жителей для того чтобы не создавать трудности, чтобы могли объехать.