Город готов к вызову погоды. – Игорь Терехов

28.02.2018 14:45   -
Автор:
В останні свої дні зима не дає відпочинку комунальним службам. І вже цієї першої весняної, за календарем, ночі, за прогнозам синоптиків, очікується хурделиця. Керівництво міста звертається до городян, аби вони не залишали автомобілі на узбіччях, а зі свого боку, запевняють, готовності до негоди. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
На ночь мы ожидаем неблагоприятный прогноз. Синоптики нам говорят, что будет очень сильный снег, мокрый снег, со шквальным ветром и гололедицей. Поэтому мы полностью сегодня мобилизировались и  уверен, что если ночью будет подтвержден прогноз синоптиков, и мы будем видеть что у нас снег, то конечно будут выведены все бригады для расчистки, прежде всего, магистральных дорог, после чего мы перейдем на внутриквартальные дороги.
 
Та цілодобова робота комунальників  у посиленому режимі показала результат вже цієї ночі, коли були заметілі. По всьому місту працювала техніка, а також робочі. Спочатку прибирали основні магістралі для проїзду міського транспорту, аби забезпечити його рух. І це місту вдалося, додає Ігор Терехов.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Весь городской электротранспорт сегодня отработал просто на отлично. У нас не было ни задержек, ни остановок  с горэлектротранспортом. То же самое в ночь, мы будем расчищать пути, будем расчищать остановки. Поэтому эта работа в полном объеме проводится. Я считаю, что город хорошо справился с первым снегопадом, ну а второй, посмотрим, думаю что будет не хуже.
 
В мерії запевняють, що і техніка, і піщано-сольова суміш для боротьби зі снігом та ожеледицею є в достатній кількості.