Двадцятирічний ювілей банку “ЗОЛОТІ ВОРОТА”

20.08.2013 13:29   -
Автор:

Банк Харківського регіону – банк "Золоті ворота". Комфортний, надійний та стабільний. Таким вважають його клієнти, акціонери та партнери. Окрім високого рівня надання банківських послуг та чіткої позиції на фінансовому ринку, банк має і соціальну спрямованість – активно бере участь в програмах розвитку міста та області.

Олена Олешко перший заступник голови Харківської обласної ради

-Мы гордимся тем, что у нас есть такой замечательный коллектив, такой замечательный банк, который действительно имеет и чувство ответственности перед своими клиентами. Каждый год у вас повляются новые идеи, у вас появляются новые мысли. С праздником вас!

Двадцять років – значна дата, але на цьому у банку не зупиняються. І продовжують свій курс на розвиток згідно потреб клієнтів, яких з кожним роком стає більше. Як і двадцять років тому банк знов ставить перед собою далекоглядні цілі.

Леонід Улановський президент АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА"

-Банк развивается и мы надеемся, что и следующие двадцать лет банк также будет надежным партнером для наших клиентов, вкладчиков, акционеров. На сегодняшний день, банк на подъеме и мы надеемся, что будет активно, динамично развиваться.

За таку спрямованість на результат весь колектив банку був відзначений грамотами, подяками та нагородами очільників міста та області і незалежної Асоціації банків України.

Анастасія Полякова