Дуже хочу, щоб незабаром ми зібрались на площі Свободи і відзначили перемогу! – Ігор Терехов

23.08.2023 10:34   -

Вільна українська земля, яку не проміняєш ніколи та ні на що. Рідний та незламний Харків, в якому виріс, виховав своїх дітей та будуєш своє майбутнє. Місто, в якому живуть найкращі та працьовиті люди святкує одне з головних і родинних свят – свій 369-й День народження з дня заснування та 80-ту річницю визволення міста. В ці святкові дні особлива подяка всім. Всім хто зробив свій внесок в історію Харкова та творить його сьогодення. Чи то сивочолі ветерани, чи військові, лікарі, вчителі та комунальники.

ЄГОР БЕРЕЗОВСЬКИЙ ГОЛОВА ПЕРВИННОЇ ВЕТЕРАНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ МІКРОРАЙОНУ КУЛИНИЧИ ГО «ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ НЕМИШЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ М. ХАРКІВ»
Дорогой Харьков, поздравляю тебя с Днём Харькова и желаю счастья и здоровья, чтобы все харьковчане были здоровые и счастливые!

ВІРА ГРАНКІНА ЧЛЕН ГО «ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ НЕМИШЛЯНСЬКОГО РАЙОНУ М. ХАРКІВ»
Больше пожелать хочется мира, чтобы всё было благополучно. Народу нас очень трудолюбивый, всё восстановит и всё будет хорошо! Харьков я люблю за то, что он красивый и здесь очень много интересного, а потом я здесь родилась и это моя родина.

ЕМІЛІЯ ПЕТРОКІЄНКО УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ, ЧЛЕН ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
Сейчас мы живём в трудное время, но несмотря ни на что нашли время поздравить нас – ветеранов, за что я сильно благодарна. Я ехала по городу Харькову и радовалась. Какой город ухоженный, какой чистый, цветы, зелень. Спасибо большое Игорю Александровичу и всем сотрудникам за такое отношение к нам – старикам. Желаю харьковчанам здоровья, самое главное здоровья, как врач. И чтобы был мир на Земле.

ОЛЕКСАНДР ГУБАР НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ТЕХНОГЕННОЇ БЕЗПЕКИ УПРАВЛІННЯ ЗАПОБІГАННЯ НАДЗВИЧАЙНИМ СИТУАЦІЯМ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Харків займає безпосередньо в моєї душі особливе місце. Це в мене, скажемо так, подвійне свято, тому що саме в день визволення міста народилася моя донечка. Харків’яни – це люди стійкі. Це люди, які дуже люблять своє місто, вони його не кинули, вони його максимально врятували і це підтверджується на всіх абсолютно рівнях нашої держави. Харків, я тебе люблю за твою красу, за людей, які тут. Зі святом тебе, моє місто!

ОЛЬГА КОНОНЕНКО НАЧАЛЬНИК СТАНЦІЇ «ПРОСПЕКТ ГАГАРІНА», «ЗАВОД ІМ. МАЛИШЕВА» КП «ХАРКІВСЬКИЙ МЕТРОПОЛІТЕН»
Я люблю Харків за його гостинність, за його красу, за його стабільну роботу. За таких гарних людей, які в ньому працюють, живуть. Я люблю Харків!

ШЕЙХ БІЛАЛ КЕРІВНИК ГО «ІСЛАМСЬКИЙ КУЛЬТУРНИЙ ЦЕНТР «АЛЬМАНАР»
Слава богу, что в этом году город Харьков освещается, город Харьков оживляется. Пожелаем городу Харькову развития, спокойствия, чтобы эта война закончилась. Чтобы всё вернулось как раньше и было лучше. Потому, что Харьков — это необычный город. Харьков — это город студентов, Харьков — это город работы, заводов. Харьков — это многонациональный город, поэтому надеемся, что всё будет хорошо. Я уверен, что с Харьковом всё будет хорошо и лучше, чем раньше.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

АЛЛА ПЕРЦЕВА СПІВРОБІТНИК КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ» (ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОН)
Я люблю Харьков! За чистоту, за красоту, за благоустройство! За то, что я живу в Харькове! Я дорожу людьми, уважаю людей! Мой любимый город, мои любимые харьковчане, с праздником вас всех!

ВОЛОДИМИР ТОНКОШКУР СПІВРОБІТНИК КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ» (НОВОБАВАРСЬКИЙ РАЙОН)
Чудове місто. Хочеться побажати швидкого закінчення війни, це саме головне, а так все буде, я думаю, краще ніж було. Любий мій Харків! Я люблю тебе за все, за те, що ти є! Вітаю всіх зі святом!

ОЛЕНА ЛУЗАН ЗАВІДУВАЧ СЕКТОРУ БІБЛІОТЕКИ НАЦІОНАЛЬНОГО АЕРОКОСМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМ. М. ЖУКОВСЬКОГО «ХАІ»
Любе моє місто Харків! Я тебе люблю, я тебе кохаю за те, що ти є за твоїх людей, за те, що вони працюють, за те, що вони боронять місто, за те, що тримаються і тримають всю країну. Місто любе, з днем народження, зі святом!

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Хочу подякувати всім, перш за все нашим героїчним військовим воїнам ЗСУ, які боронять нашу рідну землю, які дають змогу нам жити, працювати в нашому рідному місті. Хочу подякувати нашим комунальникам-героям, справжнім героям, які кожного дня творять історію нашого міста і надають ті послуги, які необхідні містянам. Хочу подякувати всім іншим людям різних професій. Але які зараз живуть і працюють у нашому місті. Важко. Так, не просто. Але, я впевнений, що ми разом переможемо. Я впевнений, що ми разом будемо відбудовувати наше славетне місто. І це буде, обов’язково буде. І я хочу побажати всім, перш за все, якнайшвидшої перемоги. Миру. Щастя. Дуже хочу побажати, щоб незабаром ми зібрались з вами разом на нашій площі, площі Свободи, і відзначили нашу перемогу! Зі святом!

ОСТАННІ НОВИНИ