“Дуже хочу, щоб і після війни ми зберегли ці цінності – підтримка один одного!” – Ігор Терехов (відео)

27.02.2024 20:31   -

Найправдивіша інформація з перших вуст, без жодних посередників. Про те чим живе Харків, про безпекову ситуацію, про роботу комунальних служб, про захист міста та його мешканців та головне про відбудову мегаполісу, його розвиток та про саму модель нового Харкова. Про це мали змогу дізнатися співробітники мережі супермаркетів «Класс». Харківський міський голова Ігор Терехов ініціював зустріч з його працівниками, бо впевнений, що зараз як ніколи харків’яни повинні бути одним цілим та знати, що відбувається в місті.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Коли була потрібна для людей допомога, ви пам’ятаєте, коли були перші дні війни, коли ми закрили метрополітен, я  прийняв таке рішення. 160 000 мешканців там постійно перебували. І ви допомагали продуктами харчування. Ніхто нічого у кишеню не ховав, а всі навпаки давали все, все, що можливо і не можливо. Я телефоную «Є?!», «Є! Забирай!». Ніхто не казав не за кошти не за що, така була підтримка один одного і це дуже важливо. І я дуже хочу, щоб і зараз і після війни ми зберегли ось ці цінності – підтримка один одного! Це дуже важливо сьогодні для всіх – і під час війни, і особливо після війни коли нам потрібно буде дуже багато відбудовувати. Дуже багато відпрацьовувати по всім напрямкам. І те, що сьогодні в як найпотужніша система супермаркетів працюєте – це знаково! Знаково для людей, знаково для міста.    

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

АНДРІЙ СПІВРОБІТНИК МЕРЕЖІ СУПЕРМАРКЕТІВ «КЛАСС»
Насправді вважаю, що такі зустрічі дуже важливі, тому що міський голова повинен знати і мати зворотній зв’язок від містян. Як виконуються його розпорядження, як люди живуть, як працює бізнес, одним словом, як живуть містяни. Харків розвивається. Харків на цей час, я вважаю, є прикладом для інших міст і в цьому є заслуга міського голови, це однозначно! Насамперед, це робота підприємств, транспорту. Харків живе та відновлюється, ось що я можу сказати! 

МАРИНА СПІВРОБІТНИЦЯ МЕРЕЖІ СУПЕРМАРКЕТІВ «КЛАСС»
Люди потребують таких зустрічей для того, щоб мати відповіді на свої питання, щоб мати змогу спитати і він відповість. І люди будуть більш спокійні, тому що така некомфортна обстановка, що навколо нас, вона впливає на нашу психіку, на наше сприйняття ситуації і тому я думаю це дуже важливо.

ІННА СПІВРОБІТНИЦЯ МЕРЕЖІ СУПЕРМАРКЕТІВ «КЛАСС»
Ігор Терехов дуже гарно справляється зі своїми обов’язками. Знає чим живе місто, як його краще відбудовувати, так, щоб нам було тут краще жити у цьому місті.

ОКСАНА СПІВРОБІТНИЦЯ МЕРЕЖІ СУПЕРМАРКЕТІВ «КЛАСС»
Ми по-перше хочемо подякувати мерові і всій його команді, що ми живемо сьогодні в безпеці. Працюємо – маємо змогу працювати, це дуже важливо. Команда є і стабільність є. Є віра в те, що все буде добре. Ми команда, ми витримаємо і будемо підтримувати нашого мера. Я хочу, щоб всім було добре і миру Україні! Харків – це Україна!

ОСТАННІ НОВИНИ