Дети из Новобаварского и Холодногорского районов ко Дню святого Николая получили подарки от мэра

19.12.2019 16:18   -
Автор:
Вона стала сучасною, просторою та світлою. У школі №87 Холодногірського району відкрилася оновлена актова зала. Її  капітальний ремонт тут провели на прохання батьків, педколективу та самих вихованців. Це один з найочікуваніших подарунків до Дня святого Миколая.
 
Андрій Карась директор школи №87
 
Довгоочікувана мрія всього колективу школи здійснилась. Ми дуже дякуємо Харківському міському голові Геннадію Адольфовичу Кернесу, депутатському корпусу Харківської міської ради за такий прекрасний і неоціненний подарунок! Я сподіваюсь, що нова актова зала стане центром, центром дитячої творчості у нашому закладі! 
 
І стала. Так, вже у день відкриття на сцені відбувся великий святковий концерт у виконанні вихованців закладу.
 
І яке ж свято покровителя дітей без солодких подарунків. Їх, від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса, вручили всім малюкам початкової школи.
 
А це вже музично-танцювальна вистава до Дня Святого Миколая, яку влаштували своїм батькам вихованці 163-го дитсадку вже Новобаварського району. За свої творчі здібності малюки отримали солодкі подарунки до свята від мера Геннадія Кернеса. Їх привезли шефи дошкільного закладу.
 
Олексій Топчій депутат Харківської міської ради
 
Харьков как большая и дружная семья очень любит праздники и к ним готовится. Харьков верит в волшебство и Харьков знает, что обязательно всё будет хорошо. Потому что есть одна большая команда. Есть команда городского головы, которая создаёт все условия для комфортного проживания в нашем городе.
 
І щодо конкретних перетворень то вони сталися і у цьому дитсадку. До свого 80-річчя дошкільний заклад заграв яскравими фарбами.
 
Тетяна Калініченко завідувачка дитячого садка №163
 
В нашому закладі оновлений повністю фасад. Він зараз став яскравий, гарний, сучасний. В нашому закладі повністю оновлені доріжки навколо закладу, щоб діткам можна було гуляти. Ми дуже дякуємо Геннадію Адольфовичу Кернесу та його команді звичайно за ті всі перетворення, що стають з нашим закладом останні декілька років. 
 
Завітав Святий Миколай і до малюків 162-ї школи Новобаварського району. Солодощі та теплі привітання від мера отримали учні з першого по четвертий класи.
 
Тетяна Цибульник голова адміністрації Новобаварського району
 
У вас попереду зимові канікули, я бажаю вам їх гарно провести, набратися сил і з нетерпінням ми вас будемо чекати у наступній чверті. Зі святом вас!
 
Серед приємних подарунків для школярів 162-ї школи і два сертифікати на плазмову панель та новий лінгафонний кабінет.
 
Інна Пілат мати школяра
 
Родители и дети 162-й школы просят передать большой привет нашему мэру Геннадию Адольфовичу Кернесу за внимание к нашим деткам! Так же весь школьный коллектив благодарен вам за возможности, которые открываются перед нашими детьми. Скоро наши дети сядут за парты нового кабинета, который оборудован новыми технологиями, спасибо большое!