Детей социально-психологического реабилитационного центра поздравили с новогодними праздниками

04.01.2019 16:55   -
Автор:
Майбутні футболісти, далекобійники, програмісти, перукарі, візажисти та вчителі – саме такі професії обрали вихованці Харківського міського центру соціально-психологічної реабілітації. Своїми планами на майбутнє діти охоче поділилися з представниками Радикальної партії Олега Ляшка, які вже за доброю традицією приїхали привітати вихованців Центру з новорічними святами. Керівник обласної парторганізації Володимир Міненко і за сумісництвом – очільник Центру зайнятості Харківщини пообіцяв всіляко сприяти цим дітям в отриманні майбутнього фаху. 
 
Володимир Міненко директор Харківського обласного центру зайнятості
 
А ти кем? Тоже футболистом? Ребята, ну спорт – это хорошо, но не всем же быть футболистами. Программистом? Вот это хорошо, мы можем тебя протестировать на программиста, если захочешь – протестируем. Дай Бог, чтоб вы все нашли свой путь в жизни и свою дорогу. Занимались тем, чем вам нравится. – Спасибо! 
 
Тетяна Черкашина директор Харківського міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей 
 
Сегодня наших деток приехали поздравить представители РПЛ. Эта акция происходит каждый год. Приезжают наши друзья, вручают детям подарки, дети узнают и всегда рады встрече.
 
Подарункам від Олега Ляшка вихованці реабілітаційного центру раділи не менше, ніж щирому людському спілкуванню з гостями. Попри те, що в закладі їх оточили любов’ю та турботою, цим дітям дуже не вистачає батьківського тепла та підтримки. У Радикальній партії кажуть – завжди підставлять плече. Адже лідер партії Олег Ляшко сам ріс в дитбудинках та інтернатах, тому поставив за головну мету своїй команді – турбуватися про таких дітей, створювати можливості для розвитку та самореалізації в житті. 
 
Юлія Скубак депутат Лозівської міської ради від Радикальної партії 
 
Олег Валерьевич Ляшко и наша харьковская команда поздравляем всех деток реабилитационного центра с НГ и Рождеством. Крепкого вам здоровья, исполнения мечт и желаний, наши дорогие. С праздником вас!