Десятий пакет санкцій, ще дві ППО Patriot для України та обстріли рашистів – головне за ніч

21.01.2023 12:28   -

Херсон з самого ранку під обстрілами. Як повідомили в ОВА, за минулу добу територію області обстріляли 36 разів з артилерії, РЗСВ та мінометів. Відомо про двох поранених, ще двоє трамвувались у результаті детонування міни. Обстрілювали і Харківську, Донецьку, Запоріжську та Сумську області. Всього зафіксовано 5 поранених цивільних.

Десятий пакет санкцій ЄС проти Росії може бути готовий та ухвалений до річниці початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого. Про це пише Reuters з посиланням на трьох європейських високопосадовців.

Нідерланди передадуть Україні дві пускові установки зенітно-ракетного комплексу Patriot. Про це повідомила голова Міноборони Королівства. У планах також відправити Україні ракети до цих установок. Крім того, 65 нідерландських військових навчатимуть 200 бійців ЗСУ користуватися ЗРК Patriot.

У Києві відбудеться церемонія прощання з Денисом Монастирським та іншими співробітниками МВС, які загинули в авіакатастрофі у Броварах. З самого ранку родичі, близькі та друзі зібрались біля будівлі міністерства.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На обкладинці журналу Times Monaco з’явився популярний кіт Степан з Харкова. У цьому номері розповідається історія тварини та його хазяйки, які через повномаштабну війну покинули рідну державу та знайшли прихисток у Монако.

ОСТАННІ НОВИНИ