Депутаты готовятся к сессии городского совета, которая состоится 27 ноября

13.11.2019 12:45   -
Автор:
Надання пільги зі сплати державного мита, приватизація об"єктів комунальної власності територіальної громади, поновлення договорів оренди землі та надання дозволу на розроблення документації з землеустрою для експлуатації  будівель і споруд – це тільки частина тих питань, що зараз розглядаються в депутатських постійних комісіях міськради. Крім того на порядку денному і питання внесення змін до міських комплексних програм, зокрема охорони навколишнього середовища, підвищення енергоефективності житлового фоду та безпеки дорожнього руху, сприяння безпечній життєдіяльності міста та розвитку галузі охорони здоров"я. 
 
Юрій Сороколат директор Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради 
 
Згідно вимог Антимонопольного комітету, нам треба внести деякі зміни безпосередньо до комплексної програми для того, щоби комунальне підприємство "Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування" змогла отримувати фінансову допомогу. 
 
Лариса Болгова директор Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради 
 
Ми вносимо зміни до порядку проведення конкурсів з громадськими організаціями у відповідності до постанови Кабінету міністрів. Наступне питання – це внесення змін до положення про комунальний заклад Харківський міський центр реабілітації та соціальної інтеграції "Академія", ми доповнюємо заходами, що стосуються доступності до інженерно-транспортної інфраструктури. 
 
За процедурою підготовки до сесії, депутати мають з"ясувати необхідність запропонованих змін та доповнень до діючих міських програм та перерозподілу кошторису витрат на їх виконання.
 
Алла Бобейко голова постійної комісії з питань соцзахисту і охорони здоров'я Харківської міськради 
 
Работа в комиссиях является тем фактором, когда потом качественнее выносятся документы на сессию. Иногда люди не понимают, почему на сессии так быстро всё идёт, объявили вопрос и сразу согласились, до потому что основная работа идёт как раз в комиссиях. Перед и после, уточнение всех вопросов. И те вопросы, которые качественно подготовлены, они практически на сессионном заседание уже не должны иметь вопросов. Должно идти узгоджене рішення.
 
Тож процес триває. На розгляді загалом 34 питання. Після їх вивчення і узгодження на засіданнях всіх постійних депутатських комісій міськради, вони будуть винесені на ухвалення депутатським корпусом на пленарній сесії, проведення якої заплановане на 27 листопада.