День молодых и креативных. В Двуречной отпраздновали День молодёжи

01.07.2019 13:48   -
Автор:
Центральна площа у Дворічній стала епіцентром святкувань. І День молоді зібрав не тільки молодих і креативних, а й всіх, хто такими себе відчуває і розваг вистачило всім: і малим, і дорослим. Тут працював і торговий ярмарок, і дитячі атракціони.
 
Валентина Шевченко мешканка с.Дворічна 
 
Приши посмотреть как молодёжь  веселится, внук пришёл и сын тоже, хотим, чтобы весело было, хорошо. Сами немножко отдохнём, встретим старых друзей, увидим сослуживцев своих. В душе мы до сих пор молоды.
 
Піснями і танцями вітали містян зі сятом юні таланти району, які влаштували масшабний концерт. Зі словами вітання і щирих побажань і чисельні гості, зокрема народний депутат України Дмитро Шенцев, який опікує Дворічанщину.  
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Молодость – это не количество лет, молодость – это состояние души. Я желаю, чтобы каждый день вы открывали для себя что-то новое и обязательно позитивное. С праздником, хорошего настроения! и всем взрослым молодости в душе и в сердце. С праздником. 
 
Ірина Григоренко голова Дворічанської райдержадміністрації 
 
За вами майбутнє і всім я бажаю добробуту, злагоди і віри в краще майбутнє нащої незалежної України
 
Галина Турбаба голова Дворічанської районної ради 
 
Бажаємо, щоб здійснювалися ваші мрії, щоб ви були гідними громадянами нашої великої Батьківщини і патріотами Дворічанщини
 
Найкращі жителі району, серед яких чимало саме перспективних молодих людей, за їхні високі досягнення, професіоналізм, самовідданість і активну громадську позицію були нагороджені грамотами, подяками та подарунками. 
 
Юрій Скиба директор сільськогосподарського підприємства (Дворічанський район)
 
Большинство молодых людей уходит в город, пытаются осесть, но забывают о своём родном месте. Хотелось, чтобы всё таки молодёжь получала высшее образование и возвращалась к нам и кадры хорошие мы ценим и хотим, чтобы они были здесь. 
 
А молодь – це і справді ті люди, від яких залежить завтрашній день України і Харківщини, бо це головний інтелектуальний, трудовий і творчий ресурс країни,  переконаний народний депутат Дмитро Шенцев. А тому головна задача сьогодні, каже, допомогти молоді реалізувати свій потенціал. 
 
Дмитро Шенцев народний депутат України 
 
Мирная процветающая страна прежде всего хорошее образование всестороннее и конкурентное, рабочие места с хорошей зарплатой и с возможностью карьерного роста. Это то, что даст возможность нашей молодёжи оставаться в нашей стране, развиваться, расти и развивать нашу страну. Не корректно будет делить на власть, на политиков, на местное самоуправление, нет, это наша общая задача. Ради этого стоит жить и работать. 
 
І ще подарунком від народного депутата Дмитра Шенцева всім дворічанцям до Дня молоді став виступ української співачки Натаніки, пісні якої нікого не залишили байдужим. А після свято продовжилось ще й запальною дискотекою та лазерним шоу.