Благотворительный Фонд А. Грановского продолжает помогать учебным заведениям Харькова

06.03.2019 13:13   -
Автор:
Діти в військовій формі вишикувалися та співають державний гімн. Так у 10 класу в Харківській школі № 16 починається урок захисту вітчизни. Загалом цей предмет обов"язковий лише для хлопців, але в навчальному закладі його вирішили вивчати й дівчата, кажуть, що також хочуть дізнатися тонкощі війського життя. 
 
Ксенія Уколова школярка
 
Це дуже актуальний зараз предмет, на ньому ми можемо себе відчувати справжнім військовими, вчитися користуватися компасами, вдягати захисне обладнання.
 
Та зараз цей предмет буде проходити ще краще та сучасніше. Вчитель предмету розповідає, в школі з"явилася необхідна аудіотехніка, ноутбук та шанцеві інструменти, що вкрай були необхідні для викладання дисципліни. Вся ця матеріально-технічна база була надана в рамках програми "Крок у майбутнє", що реалізується Благодійним Фондом Олександра Грановського в партнерстві з місцевою владою.  
 
Геннадій Фалєєв вчитель предмету "Захист вітчизни"
 
Ми висловлюємо глубоку вдячність Олександру Михайловичу Грановському, фонду Грановського за те, що вони надали таку велику, неоцінену допомогу в вдосконаленні навчально-матеріальної бази нашого предмету, моєго предмету: захист вітчизни і взагалі школі. І я вважаю, що саме зараз така допомога просто неоцінена.
 
Ірина Д'якова директор Харківської спеціалізованої школи з поглибленним вивченням окремих предметів №16
 
Дану апаратуру ми можемо використовувати як з предметів з різних направленостей, а також використовуємо для заходів, які будуть проведені у нас в школі. Це і смотр-строй, і пісні, це і театральний гурток, це і виступи наших дітей з запрошенням батьків, з запрошенням учнів закладу для цих заходів.
 
Ірина Д'якова додає, на їхнє прохання зреагували доволі швидко. А це головне для програми "Крок у майбутнє", бо проект був створений для того, щоб реагувати та вирішувати різноманітні проблеми шкіл, розповідають у Фонді Олександра Грановського. Завдяки проекту навчальним закладам не лише надають потрібне обладнання, а й створюють безоплатні гуртки.  
 
Олександр Тишкевич директор Благодійного Фонду Олександра Грановського
 
В данный момент в программе принимает участие уже 15 школ. В них открылись кружки математики, английского языка, образовательного искусства, а также хореографии, в 3-х школах мы уже провели анкетирование и успешно поставили оборудование, а также в 2-х проходит на данном этапе это анкетирование.
 
В анкетуванні, додає Олександр Тишкевич, унікальність програми "Крок у майбутнє". Це саме воно надає можливість працівникам та батькам обирати необхідне їм обладнання колегіально, тобто самостійно вирішувати, що потрібно учням першочергово.