Без вандалів не обходиться: що відновлюють харківські комунальники (відео)

14.08.2023 17:21   -

Він доволі великий проте малечі на ньому немає. Це один з дитячих ігрових майданчиків, що розташований у одному з дворів Салтівського району. Кілька бригад комунальників займаються його відновленням. Бо безпека дітей – найголовніше.

ЯРОСЛАВ ДОРОШ ВИКОНРОБ КП «ХРБП»
Цей дитячий майданчик нараховує близько 10 ігрових елементів. Зараз співробітниками нашого підприємства виконується ремонт металевих та дерев’яних елементів, які були пошкоджені як природними факторами, так і вандалами. Це, на жаль. Ми виконуємо шліфування металевих конструктивів та подальшого їх фарбування. Ми також ми звертаємо увагу на з’єднання конструктивів тому, що вони теж можуть вийти з ладу. Це може бути сховані роботи, тому наші співробітники приділяють цьому дуже багато часу та уваги, щоб діти, які граються на цьому майданчику, не травмувались і щоб все було безпечно. Тому згодом, після нашого ремонту, цей майданчик буде яскравим, безпечним все для наших харків’ян.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЯРОСЛАВ ДОРОШ ВИКОНРОБ КП «ХРБП»
Загалом заплановано на 2023 рік пофарбувати 360 дитячих майданчиків, з яких вже пофарбовано 260 та відремонтувати 3886 елементів, з яких вже відремонтовано одно 1222. Хочу звернутись до наших дорослих відпочиваючих, які знаходяться також на дитячому майданчику, щоб вони дотримувалися культури поведінки, щоб вони не смітили, не добавляли нам зайвої роботи щодо ремонту того, що ми вже відремонтували. Дякую вам за розуміння.

ОСТАННІ НОВИНИ