«Азов» – це легенда: Ігор Терехов привітав бійців легендарного полку з Днем захисника України

25.10.2022 19:21   -

Мужні, вольові та з незламною силою духу. З перших днів повномасштабного вторгнення воїни харківського загону сил спеціальних операцій “Азов” в рядах тих, хто став на захист Харкова та держави. З вірою та Україною в серці. Це і є головна мотивація для кожного воїна.

АНАТОЛІЙ СИДОРЕНКО КОМАНДИР ССО «АЗОВ»
Любов до Батьківщини. Я не думаю, що тут повинно надихати щось інше. У нас це є в нашому генетичному коді, що ми повинні любити свою Батьківщину. Ми стали на боротьбу з ворогом ще у 2014-му році. Але саме наш харківський загін він сформувався 1 травня 2022 року офіційно. Звичайно, ми приймали участь з першого дня повномасштабного вторгнення.

Вони нещодавно повернулися із бойового завдання, тому лишень зараз отримують офіційне “дякую” до Дня захисника та захисниць.

АНАТОЛІЙ СИДОРЕНКО КОМАНДИР ССО «АЗОВ»
У моєму підрозділі тільки добровольці. І майже всі хлопці вже з досвідом приймання участі в бойових діях. Тому, звичайно, якоїсь там мотивації нам зараз непотрібно. Всі у нас добровільно і всі знають, що, якщо ми зараз повністю не переможемо повністю ворога, то цим прийдеться займатися нашим дітям, внукам, або правнукам. Бо ворог, нажаль, розуміє тільки мову сили.

Як і всі українці воїни теж не просто хочуть завершення війни, а й роблять все можливе, щоб якнайшвидше приблизити День Перемоги України над країною-окупантом. Зі свого боку міський голова Ігор Терехов подякував воїнам ССО «Азов» за мужність та незламність.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
«Азов» зараз це легенда. Легенда усієї України та і всього світу. І так як захищали азовці Маріуроль – це приклад для усіх українців. Я вітаю вас з Днем захисника. Дякую за вашу роботу. Дякую, перш за все, за вашу мужність і за те, що даєте усій Україні приклад мужності та героїзму. А перемога буде за нами! Дякую вам!