Автоматы в метро принимают 10 гривен. Человек автоматически получает 2 билета и 2 гривны сдачи

07.03.2018 16:41   -
Автор:
Станція метро площа Конституції. Тут термінали з продажу квитків почали приймати десятигривневі купюри. Пасажир автоматично на руки отримує два квитки та дві гривні здачі. Проте більшість людей беруть лише один квиток та йдуть, не знаючи про новації. Взагалі, кажуть, зміни давно назріли, адже зачасту немає дрібних грошей і де їх розміняти. 
 
Галина 
 
Можно купить два билета туда и обратно. У людей нет вот пятерок, а есть десятка, это уже лучше.
 
Віта
 
Едешь туда и назад и берешь сразу два билета. Не всегда бывают рубли, двушки, мелочь, поэтому так 10 гривен и удобно.
 
Проте у метрополітені все ж радять переходити від паперових квитків на картки. Пасажири, які так їздять теж дотримуються такої думки. До всього, у місті наразі реалізується система єдиного електронного квитка. Карткою можна розрахуватися у трамваях та тролейбусах, скоро до цієї системи підключиться і метрополітен.
 
Данило
 
Не надо стоять долго в очереди за билетами и так легче просто.
 
Людмила
 
Привыкла карточкой, удобно, всегда пользуюсь только карточкой, билеты не покупаю, даже не знаю, как там бросать деньги.
 
Вадим
 
Считаю, что должен быть выбор. И так, и так. Потому что карточка это для тех, кто очень часто ездит, ему удобнее карточкой, где-то пополнил и ездит. Тот, кто ездит редко, ему карточка не нужна. Ему проще пришел, пополнил, поехал.
 
Термінали з продажу квитків, що почали приймати десятигривневі купюри, наразі є на кожній станції по всіх лініях метрополітену. Щоправда, тільки в одному з вестибюлів. Планується, що в майбутньому у підземці з'являться автомати для розміну коштів.