Александр Грановский посетил “Теплый дом”

17.05.2019 14:07   -
Автор:
Галина Світлична – пенсіонерка. Але жвавості та активності в жінки не займати. Каже, вести розмірений спосіб життя – це не про неї. Вона завжди любила спілкуватися та збирати вдома гостей. І коли Галина Світлична дізналася про проект "Теплий будинок" Фонду Олександра Грановського одразу ж вирішила ним скористатися. Мета програми – влаштувати активне дозвілля пенсіонерам. 
 
Галина Світлична пенсіонерка 
 
Я очень гостеприимный человек, мне нравится это. Я, знаете, ночь всю не сплю, готовлю, что-то придумаю, что-то поменять, что-то придумать новенькое. Мне это очень нравится.
 
Та сьогодні у  Галини Світличної – особливий гість, якого господиня та її гості довго чекали, народний депутат України Олександр Грановський. Пенсіонери в невимушеній обстановці поспілкувалися з нардепом та подякували за ідею "Теплого Будинку". 
 
Галина Світлична пенсіонерка 
 
Очень хороший человек, вы знаете, во-первых, по его делаем судим. Вот даже Фонд он создал, как он людям помогает. Человек великой души, прекрасный, побольше бы таких людей, побольше бы таких депутатов. И у него глаза переполнены радости, он такой довольный, что он такой Фонд создал и человек получает от этого удовольствие. Видно, что это не наигранно, что это натурально, очень хороший человек.
 
"Теплий Будинок" реалізується в рамках програми "Від усієї душі", що запроваждується у Харкові Благодійним Фондом Олександра Грановського в партнерсві з міською владою. Цей проект спрямований на підтримку людей поважного віку та ветеранів, які відчувають нестачу спілкування. 
 
Олександр Грановський народний депутат України 
 
Я хорошо понимаю, что у пенсионеров, у ветеранов, безусловно, присутствует дефицит общения. Они часто живут сами, не всегда дети успевают оказывать им помощь, проводить с ними достаточно времени, поэтому, в первую очередь, конечно же, я преследую цель помочь этим людям каким-то образом: чаще общаться, чаще видеться и не чувствовать себя одинокими. В самую первую очередь, я думаю, что для них это очень важный вопрос и компенсировать общение в принципе ведь нечем, поэтому они должны общаться и эту возможность им необходимо дать. Именно потому я и придумал фактически эту программу. Она, с одной стороны, очень простая, а, с другой стороны, очень и очень важна для этих людей. 
 
У Фонді Олександра Грановського розповіли, зараз у Харкові існує десять "Теплих Будинків" та вони планують створювати і нові, аби люди ставали блиижчими один до одного.