Адміністрація парку Горького розшукує порушниць та оголосила про винагороду

12.04.2013 18:45   -
Автор:

У Парку Горького французька карусель 31 березня залишилася без ламп. Ось відео з камер відеоспостереження, де чітко видно – дві дівчини вже близько дванадцятої ночі завітали до парку, фотографуються біля атракціону. Та на цьому їхні розваги не закінчуються. Ось вони викручують лампи. Дванадцять штук. Вже наступного дня дивуванням адміністрації парку Горького не було меж, адже, кажуть, вчинок геть позбавлений здорового глузду.

Анастасія Солоп менеджер з реклами парку Горького

-Акт вандализма, я даже не могу сказать, что это воровство. Потому что эти вещи никуда не применимые . Т.е. дома вы такую лампочку не вкрутите и на даче тоже. Очень это печально, потому что парк создавался для людей и очень печально, что люди находят в себе смелость и совесть им позволяет прийти и что-то ломать.

Про пригоду відразу повідомили в міліцію. Та дівчат шукають не лише правоохоронці. Адміністрація парку Горького навіть оголосила про винагороду тому, хто допоможе знайти порушниць. Номер телефона, за яким чекають дзвінків від всіх небайдужих до харківського діснейленду, 093 552 48 08.

Анастасія Полякова