«Ми не можемо без цього зараз жити». Як у «Пунктах Незламності» інтернет проводять

13.12.2022 20:30   -

Стабільний інтернет – це те, без чого неможливе життя сучасної людини. Саме тому ворог намагається позбавити українців зв’язку і посіяти паніку в суспільстві. Однак навіть в умовах повного блекауту харків’яни все ж зможуть користуватися інтернетом. У «Пунктах Незламності» спеціалісти компанії «Triolan» вже почали встановлювати роутери, які працюватимуть без електроенергії.

Ось так у «Пунктах Незламності», обігріву чи укриттях зараз проводять інтернет навіть, коли немає світла.

Після встановлення обладнання – перевірка швидкості . І вже наступним етапом – можна підключатися до вай-фаю.

ДМИТРО САВЕНОК СТАРШИЙ МАЙСТЕР КОМПАНІЇ «TRIOLAN»
Ми з’єднали цей пункт із точкою віддачі інтернету, яка буде безперебійно працювати під час віялових та аварійних відключень електромережі.

Такі роутери, кажуть фахівці, відрізняються від тих, що зазвичай встановлюють у квартирах.

ВІТАЛІЙ КОНОВАЛЕНКО РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕНЕДЖЕР КОМПАНІЇ «TRIOLAN»
Він більш для промислових обсягах використовується. Підключений високошвидкісний інтернет. Мінімально можуть не менш 50 людей підключатися і користуватися.

Інтернет працюватиме навіть в умовах повного блекауту в Харкові – завдяки генераторам та акумуляторам.

МАКСИМ ІНОЗЕМЦЕВ СТАРШИЙ МАЙСТЕР КОМПАНІЇ «TRIOLAN»
Один акумулятор може працювати добу. Потім – мінятимуть на інший, як розрядиться цей. Авжеж! У нас багато акумуляторів, які лежать і чекають, коли їх будуть міняти.

Із настанням холодів люди все частіше користуються пунктами обігріву чи укриттями. Неабиякий попит на них і в умовах блекату – і передусім, люди приходять сюди зарядити гаджети, зазначають у навчальному закладі, де розміщений один із «Пунктів Незламності». Але й без інтернету в такі моменти – неможливо.

АНЖЕЛА ОСТАПЧУК ДИРЕКТОР ШКОЛИ
У сучасному світі це – дійсно проблема, коли люди залишаються без інтернет-зв’язку. Це необхідно. І ми не можемо без цього зараз жити. Це те, що необхідно сьогодні, щоденно, кожен час.

Підключитися до вай-фаю у таких пунктах – зовсім нескладно.

Заходимо у «Налаштування». Бачимо – «Незламність Тріолан». Мережа без паролю. Просто нажимаємо підключитися – і все підключається.

Також інтернет уже є і в усіх харківських безпечних зупинках. Але попереду ще багато роботи. Виконати її обіцяють у найкоротші терміни. Це, пояснюють, важливо, адже російські окупанти намагаються позбавити людей зв‘язку ще й для того, аби посіяти паніку у суспільстві.

ІГОР КАМЄНКОВ РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕНЕДЖЕР КОМПАНІЇ «TRIOLAN»
На даний момент усього по місту Харкову 58 «Пунктів Незламності». 4 ми вже підключили, 15 – знаходяться в роботі. І також є пункти обігріву. Усі ми робимо все, щоб мешканці нашого міста мали змогу вільно спілкуватися у будь-який час зі своїми близькими та рідними. І це ми робимо для нашої перемоги!

У випадку виникнення будь-яких поламок чи несправностей у таких пунктах – готові оперативно їх вирішувати. Бо, зазначають, не припиняли працювати від першого дня війни. І після досвіду з усунення наслідків «прильотів» налякати їх чимось – ворогу вже не вдасться.