Вночі ворог атакував Харків дронами Shahed

13.06.2023 08:54   -
Вночі ворог атакував Харків дронами Shahed

Внаслідок атаки БПЛА “Шахед” пошкоджено фасад будівлі у Київському районі. Є влучання у склад в Салтівському районі. Також зафіксовано влучання БПЛА в автомобіль. Про це повідомляють Харьковские известия.

Атаку на об’єкти цивільної інфраструктури Харкова підтвердив Ігор Терехов.

“Попередньо в одному випадку постраждало постраждало комунальне підприємство у Київському районі, а в іншому випадку – складське приміщення у Салтівському, де внаслідок вибуху сталася пожежа”, – йдеться в повідомленні мера Харкова в ТГ-каналі.

Через ворожу атаку у Харкові сталося три пожежі. Попередньо, без постраждалих.

За даними правоохоронців, ворог завдав ударів БПЛА «Shahed» по Харкову 13 червня приблизно о 3:10.

“У Київському районі пошкоджено комунальне підприємство та приватний житловий будинок. У Салтівському районі зафіксовано влучання у складські приміщення: відбулось займання на площі 600 кв. м”, – повідомили у прокуратурі.

Також протягом минулої доби ворог зі ствольної артилерії, РСЗВ, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області.

Внаслідок удару по смт. Шевченкове Куп’янського району з РСЗВ “Торнадо” пошкоджено щонайменше 9 житлових будинків, газопровід та будівлю магазину. З пораненнями госпіталізовані 33-річний чоловік та жінка 44 років.

У с. Івашки Богодухівського району обстрілом пошкоджено будівлю елеватора.

ОСТАННІ НОВИНИ