В Ізюмському районі викрили двох колаборанток (фото)

26.05.2023 13:20   -
На Харківщині викрили двох колаборанток з Ізюмщини

Правоохоронці підозрюють у колабораціонізмі 45-річну та 49-річну місцевих мешканок Ізюмського району. Про це повідомляють Харьковские известия.

Встановлено, що одна з жінок з травня 2022 року добровільно обійняла посаду «головного спеціаліста відділу документаційного забезпечення тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області». Колаборантка виконувала розпорядження, надані начальником відділу документаційного забезпечення тимчасової окупаційної військово-цивільної адміністрації району.

Друга жінка з липня 2022 року обіймала посаду «головного спеціаліста відділу благоустрою та оперативного планування тимчасової цивільної адміністрації Ізюмського району Харківської області» та виконувала розпорядження, надані начальником відділу благоустрою та оперативного планування тимчасової окупаційною військово-цивільною адміністрацією.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

24 травня дізнавачі Ізюмського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Ізюмської окружної прокуратури повідомили зловмисницям про підозру у скоєнні злочину.

ОСТАННІ НОВИНИ