На Харківщині засудили чоловіка, який ґвалтував свою 11-річну сестру

23.02.2024 13:35   -
На Харківщині засудили педофіла, який ґвалтував свою сестру

Житель Харківщини який раніше був судимий, вже через декілька місяців після звільнення з місць позбавлення волі знову порушив закон. Про це повідомляє Iнфосiтi.

З лютого 2023 року мешканець Лозівського району фотографував статеві органи своєї зведеної 11-річної сестри. Також він ґвалтував дівчинку, знімаючи це на відео. Усе це відбувалось за відсутності інших родичів вдома.

Зловмисника викрили 20 березня 2023 року. Його зупинили правоохоронці на одній зі станцій метро у Харкові, і в ході огляду вмісту телефону, виявили файли з дитячою порнографією.

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Первомайського відділу Лозівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 31-річного чоловіка у зґвалтуванні, сексуальному насильстві, розбещенні малолітньої особи, а також виготовленні, зберіганні і розповсюдженні дитячої порнографії (ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ч.ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

Йому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми на строк 3 роки.

ОСТАННІ НОВИНИ