На Харківщині за добу 4 людини отримали поранення через російські обстріли

14.04.2023 09:11   -
На Харківщині за добу 4 людини отримали поранення через обстріли

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. 4 людини отримали поранення. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема, під вогнем окупантів перебували Уди, Козача Лопань, Тернова, Стариця, Хатище, Миколаївка, Бударки, Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Західна, Масютівка та Табаївка.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ “Град” у с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа. За даними ДСНС, горів трактор МТЗ на площі 10 кв.м. Врятовано причеп з селітрою (3 тонни). Внаслідок обстрілу поранення зазнали 3 чоловіків – 50-ти, 51-го та 23-х років, а саме: водій трактора та пасажири причепу. Усі госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

На Харківщині за добу 4 людини отримали поранення через обстріли


Внаслідок обстрілу смт Дворічна Куп’янського району поранення зазнав 47-річний волонтер, який допомагав здійснювати евакуацію населення. Госпіталізований у важкому стані. Зараз медики борються за його життя.

В області залишається високою мінна небезпека. Вчора біля с. Лук’янці Харківського району на невідомому вибуховому предметі підірвався тракторист.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби знешкоджено 132 вибухонебезпечні предмети.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.