Харківські поліцейські вилучили з продажу велику партію цигарок (фото)

14.07.2022 15:12   -
Новини Харкова: Поліція вилучила велику партію контрафактних цигарок

Харківські правоохоронці провели рейди та вилучили велику партію контрафактних цигарок. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Сьогодні, 14 липня, у ході патрулювання Холодногірського району поліцейські побачили 31-річного чоловіка, який продавав контрафактні цигарки без дозвільних документів. Правоохоронці вилучили у продавця 1930 пачок тютюнових виробів, на яких не було марок акцизного збору, вартість вилученого становить близько 106 тисяч гривень.

У двох районах міста – Основ’янському та Шевченківському – поліцейські вилучили 1640 пачок цигарок.

Співробітники відділу поліції виявили жінку, яка продавала цигарки на вулиці з рук. При перевірці було встановлено, що 36-річна продавчиня не має дозвільних документів на реалізацію тютюнових виробів. Правоохоронці вилучили 816 пачок тютюнових виробів на загальну суму близько 42 тисячі гривень. 

Вчора, 13 липня, також було виявлено факт реалізації тютюнових виробів без дозвільних документів та марок акцизного збору в одному з закладів торгівлі по проспекту Людвіга Свободи.

З магазину вилучили 824 пачки цигарок.

За даними фактами складені адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Новини Харкова: Поліція вилучила велику партію контрафактних цигарок

Раніше ми повідомляли про те, що харківські поліцейські вилучили 755 пачок цигарок у вуличного продавця.