Харківщина під обстрілами: Як минула доба в регіоні

19.10.2023 08:59   -
Харківщина під обстрілами: Як минула доба в регіоні 19.10.23

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали м. Харків, населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомляє Інфосіті.

Близько 11:50 18 жовтня ворог завдав ракетного удару по м. Харків. Зафіксовано влучання на території цивільного підприємства. Отримала осколкове поранення жінка 67 років. Госпіталізована в стані середньої тяжкості.

На місці влучання – півтора метрова вирва поблизу будинку. Також пошкоджені стовпи ліній електропередач та проїжджа частина.

Слідчі на місці влучання вилучили уламки ракети комплексу 9М723.


Внаслідок артилерійського обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено багатоквартирний будинок. Обійшлося без постраждалих.

Через мінометний обстріл с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 2-поверховий багатоквартирний будинок, та 2 приватні будинки. Без постраждалих.

У с. Липці Харківського району обстрілом з РСЗВ пошкоджено автомобіль.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 14 га території та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

Тривають бої на Куп’янському напрямку. За минулу добу наші військові відбили відбили 15 атак ворога в районах Синьківки, Іванівки та Кислівки. Окупанти несуть відчутні втрати в живій силі і техніці.

ОСТАННІ НОВИНИ