Їх вбила росія: У Харкові під час рятувальних робіт загинули троє працівників ДСНС

04.04.2024 12:50   -
Їх вбила росія: У Харкові загинули троє працівників ДСНС

Логінов Владислав, Байдалінов Сергій, Матюшенко Володимир. Це імена харківських рятувальників, яких сьогодні цинічно вбила росія, повідомляє Iнфосiтi.

Владиславу Логінову навіки буде 52, Сергію Байдалінову – 32, а Володимиру Матюшенку – 41.

Загиблий Владислав Логінов присвятив своє життя роботі в пожежній службі. Його син, Володимир, також за прикладом батька став вогнеборцем і працював начальником караулу у сусідній пожежній частині. Цієї пекельної ночі, одразу після перших вибухів, батько та син з колегами миттєво виїхали на місце удару.

Владислав та Володимир працювали поряд, буквально за декілька будинків один від одного. Коли пролунав повторний вибух син одразу кинувся туди, де був батько, і одним з перших побачив його закривавлене тіло.

Відео з місця трагедії, на яке не можна дивитися без сліз, оприлюднив очільник МВС Ігор Кліменко.

“Велике горе для рідних, колег, друзів. Щиро співчуваю втраті кожної родини. Памʼятаємо всіх”, – зазначив у своємі дописі міністр.

Нагадаємо, вночі ворог здійснив терористичну атаку Харкова декількома хвилями «шахедів». На місцях прильотів виникли пожежі. Рятувальники, які прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару беспілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, один помер по дорозі в лікарню. Ще один рятувальник зазнав поранень, стан важкий. Пошкоджено 3 одиниці техніки ДСНС.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ