Президентська кампанія набирає обертів. Ще один кандидат знявся з виборів

07.03.2019 10:01   -
Автор:
Своє рішення Кривонос пояснив тим, що не хоче і не має морального права дозволити собі бути дешевим популістом та забивати людям голову пустими обіцянками, як це роблять деякі інші кандидати.
“Я виважено оцінюю кожен свій крок. Тому, поки йде війна і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені прийшлося прийняти зважене та дуже не просте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост Президента України. Я роблю це на користь громадян та майбутнього України! Вважаю сьогодні в тих умовах, яких знаходиться держава, не доцільним зміну Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України. Як воїн та бойовий офіцер знаю, що таке честь та гідність, що таке прийняти виважене та важливе рішення на кону якого стоїть життя людини, а в даному випадку нашої країни”, – зазначив Кривонос у своєму пості в соціальній мережі Facebook.
Він також щиро подякував всім, хто його підтримав, повірив, та висловив подяку тим, хто був скептиком та критикував його вибір.