Оголошення про проведення конкурсів для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг

13.03.2015 07:28   -
Автор:
1. Організатор конкурсу
1.1. Департамент підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради.
1.2. Місцезнаходження: вул. Чернишевська, 26, м. Харків, 61002.
1.3. Відповідальний за проведення конкурсу: Китайгородська Вікторія Володимирівна, тел.: (057) 725-29-16, е-mail: [email protected].
2. Умови проведення конкурсу
2.1. Найменування виду супутніх послуг:
— надання послуг з виготовлення копій документів;
— надання послуг з продажу канцелярських товарів, пов’язаних з наданням адміністративних послуг.
2.1.1. Місце надання супутніх послуг: Центр надання адміністративних послуг
м. Харкова (Червоношкільна набережна, 26).
2.1.2. Обсяг надання послуг: необмежено, за потребою суб’єкта звернення.
2.1.3. Витрати часу та ціна послуг: послуга надається одразу при зверненні у найкоротший час та повинна забезпечувати мінімізацію цінових витрат.
3. Перелік необхідних документів для участі в конкурсі
Заява, згідно встановленої форми, до якої додається:
3.1. Конкурсна пропозиція, яка подається в конверті з написом «На конкурс щодо надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням послуг з виготовлення копій документів та з продажу канцелярських товарів. Не відкривати до початку конкурсу». На конверті зазначаються найменування або прізвище, ім’я, по батькові учасника, його місцезнаходження або місце проживання, номери телефонів.
3.2. Відомості про учасника, а саме:
— засвідчені учасником в установленому порядку копії установчих документів (для фізичної особи-підприємця — документа, що посвідчує особу), дозволів, ліцензій, у разі, коли провадження відповідного виду господарської діяльності передбачає їх наявність;
— довідка про те, що стосовно учасника не порушено справу про банкрутство;
— довідка з обслуговуючого банку про відсутність простроченої заборгованості за кредитами, дійсна на момент розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями;
— довідка територіального органу Міндоходів про відсутність заборгованості зі сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), дійсна на момент розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.
4. Спосіб та кінцевий термін подання заяв
Документи подаються учасником конкурсу особисто секретарю конкурсної комісії за адресою: управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради (вул. Карла Маркса, 34, приміщення територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг м. Харкова Ленінського району).
Кінцевий термін подання заяв 14.04.2015 року до 18.00 год.
5. Місце та час проведення конкурсу:
м. Харків, вул. Червоношкільна набережна, 26, управління підприємництва та дозвільних процедур Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради 15.04.2015 р. об 10.00 год. (приміщення адміністрації Центру надання адміністративних послуг м. Харкова).