Оголошення: конкурс на заміщення вакантних посад

22.08.2017 00:40   -
Автор:
Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення 2 вакантних посад адміністратора регіонального відділу адміністративних послуг Управління адміністративних послуг.
Претенденти на заміщення вакантних посад повинні відповідати наступним вимогам:
— бути громадянином України;
— мати повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
— володіти державною та регіональною мовами в обсягах, достатніх для виконання службових обов’язків відповідно до вимог ст. 11 Закону України «Про засади державної мовної політики»;
— мати базові навички роботи з ПК;
— мати стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, надають до конкурсної комісії такі документи:
— заяву про участь у конкурсі;
— заповнену особову картку (форма П2-ДС) з відповідними додатками;
— 1 фотокартку розміром 4х6см (без кута);
— копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, вчені звання та наукові ступені;
— інформацію про подання електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік в установленому Законом України «Про запобігання корупції» порядку;
— копію паспорта громадянина України;
— копію трудової книжки;
— копію військового квитка.
При подачі копій при собі мати оригінали.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з моменту опублікування оголошення за адресою: м. Харків, вул. Чернишевська,26, 2-й поверх, кімн.8. Телефон для довідок: 706-34-62.

Адміністрація Основ’янського району Харківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника загального відділу управління з організаційної роботи та загальних питань Адміністрації району з наступними кваліфікаційними вимогами: громадянство України; повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на керівних посадах не менше 3 років або за необхідності (зважаючи на виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років, вільне володіння діловою державною мовою та технікою роботи на ПК;
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи: заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4х6 см (без кута); копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; в установленому Законом України «Про запобігання корупції» декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік; копію паспорта громадянина України; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).
Паспорт, трудова книжка, документи про освіту, військовий квиток подаються особисто.
Заяви приймаються протягом 30 календарних днів після опублікування оголошення за адресою: м. Харків, вул. Б. Хмельницького,11. Телефон для довідок: 725 0038.